top of page
1/1
Welkom in onze gedeelde professionele en duurzame keukens
waar je kunt rekenen op 360° ondersteuning!
BeCook is de grootste duurzame Cloud Kitchen van Brussel
Je bent altijd welkom om ons te komen bezoeken en ons in actie te zien!
BeCook!
31 jul 20212 minuten om te lezen
BeCook! ontvangt award Visit Brussels
Bij BeCook! op Thurn & Taxis startten een veertigtal ondernemers hun bedrijf als cateraar of traiteur. Sara Dirkx en Philippe Thewissen...
90
BeCook!
15 jul 20212 minuten om te lezen
Hoe goed ken jij Sara?
Sara Dirkx: medeoprichter van BeCook - Co-kitchen Space (voorheen Brussels Food Business Center) Meer over Sara: Met enkele jaren...
120
BeCook!
15 jun 20212 minuten om te lezen
In vitro vlees niet zo milieuvriendelijk als we denken?
Geconfronteerd met een belangrijke bijdrage aan broeikasgassen, lijkt in vitro vlees een goed ecologisch alternatief. Verscheidene...
90
BeCook!
17 mei 20214 minuten om te lezen
Hoe zie jij de toekomst door onze borden?
10 miljard is het aantal mensen dat op onze aarde zou wonen in 2050. We weten allemaal dat het aantal geboortes de afgelopen jaren...
110
BeCook!
15 apr 20215 minuten om te lezen
Horeca in Brussel: Zijn "Dark Kitchens" de oplossing?
Met de lockdowns en de opkomst van de maaltijdbezorgbedrijven hebben restaurants oplossingen nodig om door te kunnen gaan. Een van die...
170
BeCook!
6 apr 20211 minuten om te lezen
De grootste Dark Kitchen in Brussel
Bons Plaisirs is een onderneming die gespecialiseerd is in de ondersteuning van projecten voor kleine en middelgrote...
190
BeCook!
26 mrt 20214 minuten om te lezen
Wat zijn de “Popcorn Trends”?
Achter deze fantasierijke naam schuilt een heel specifiek concept: de trends die op dit moment losbarsten. Een beetje zoals popcorn...
200
BeCook!
14 mrt 20212 minuten om te lezen
Het moment voor vernieuwing!
Deze wijziging zal meer dan één van streek maken... "Brussels Food Business Center" wordt "BeCook!". Een nieuwe naam die onze waarden...
140
BeCook!
14 feb 20212 minuten om te lezen
Leef het leven met volle teugen! Gelukkige Valentijnsdag!
"Koken is liefde een smaak geven." (Onbekende auteur) Aaah liefde... wat een fijn gevoel! En wat is er beter op deze Valentijnsdag dan...
80
BeCook!
12 feb 20211 minuten om te lezen
Gelukkig Chinees Nieuwjaar allemaal!
In de wereld van het ondernemerschap is het belangrijk om je onder te dompelen in alle culturen van de wereld om een doeltreffende en...
50
BeCook!
24 dec 20204 minuten om te lezen
Een geluk om ter plaatse te consumeren...
Vrienden, op de aankomende toon, in de feestelijke sfeer die opwarmt, molecuul voor molecuul, is er een remissie van de symptomen die de...
40
BeCook!
10 dec 20204 minuten om te lezen
Een ander soort pandemie...
Dames en heren, "We zijn in oorlog". Zijn blik is strak op de onze gericht, zijn gezicht verduisterd door de ernst van het moment. Een...
50
BeCook!
28 okt 20203 minuten om te lezen
Nieuwe maatregelen coronavirus
Met de verspreiding van het coronavirus werd de regering gedwongen om drastische maatregelen te nemen. Wallonië en de stad Brussel zijn...
40
BeCook!
2 aug 20203 minuten om te lezen
Bezorgdienst
Wat zijn de belangrijkste elementen als je een restaurant of bezorgdienst wil starten? Ben je een restauranteigenaar en/of manager? Wil...
130
BeCook!
5 jul 20202 minuten om te lezen
Hoe ga je verder als restaurant/cateraar ondanks het coronavirus?
De Belgische regering heeft restaurants, cafés en traiteurs sinds vrijdag 13 maart, middernacht, gedwongen te sluiten. Dit is een klap...
40
BeCook!
14 jun 20204 minuten om te lezen
Hoe kan je je cateringproject met een laag risico (her)starten?
In dit artikel bespreken wij de volgende punten: Bedrijven die je weer op gang kunnen brengen Veilig herstarten na de lockdown Te weten...
50
BeCook!
19 mei 20205 minuten om te lezen
Hoe kan de omzet tijdens en na de lockdown worden teruggewonnen?
Sinds vrijdag 13 maart 2020 maakt de Belgische economie een vertraging door. De vele opgelegde lockdowns hebben immers tot gevolg dat...
60
BeCook!
11 apr 20203 minuten om te lezen
Ontdek Pasen over de hele wereld !
In België rijmt Pasen met ... eieren zoeken! Deze traditie stamt inderdaad uit de middeleeuwen. Omdat het verboden was om de klokken te...
90
BeCook!
11 sep 20194 minuten om te lezen
Lokale transportoplossingen voor een voedingsondernemer
Een van de vele puzzels waar een startende voedingsondernemer mee te maken krijgt, is het vinden van een optimale oplossing voor de...
190
BeCook!
3 jan 20191 minuten om te lezen
Wie zijn wij?
Het team Neem actief deel aan duurzaamheid Beste project in de categorie Sustainable initiative georganiseerd door Visit.brussels Award'21
90
bottom of page